Cred că fiecare copil adoră dulciurile, cel puțin surioara mea mai mică da!
Având în vedere că tot weekendul am fost acasă cu familia mea, am petrecut o zi foarte frumoasă cu Laura (surioara mea) care este o adevărată zână în bucătărie
Ne-am distrat foarte fain , apoi din energia obținută, am ieșit cu bicicletele în străduță!
Reţeta
Biscuiții se mărunțesc (cu sucitorul sau la robot) în bucățele mici.
Zahărul se pune într-o crăticioară peste care se toarnă apă/lapte vegan
Apa/laptele vegan trebuie să fie atât cât să îmbibe bine zahărul
Se dă la foc mic și se lasă să fiarbă 3-4 minute, acest sirop de zahăr se toarnă peste biscuiții sfărămitati
Se adaugă cacaoa, aromele și untul de cacao
Cu mâna se amestecă bine până se omogenizează
Dacă vi se pare că nu se leagă ingredientele între ele mai faceți puțin sirop
Laptele vegan de cocos, l-am preparat astfel: 200 ml crema de cocos + 400 ml apa = 600 ml lapte de cocos, din care am folosit circa 120 ml lapte de cocos pentru această rețetă
Leave A Comment