Cred că fiecare copil adoră dulciurile, cel puțin surioara mea mai mică da!

Având în vedere că tot weekendul am fost acasă cu familia mea, am petrecut o zi foarte frumoasă cu Laura (surioara mea) care este o adevărată zână în bucătărie

Ne-am distrat foarte fain , apoi din energia obținută, am ieșit cu bicicletele în străduță!

 

Reţeta

  • Biscuiții se mărunțesc (cu sucitorul sau la robot) în bucățele mici.

  • Zahărul se pune într-o crăticioară peste care se toarnă apă/lapte vegan

  • Apa/laptele vegan trebuie să fie atât cât să îmbibe bine zahărul

  • Se dă la foc mic și se lasă să fiarbă 3-4 minute, acest sirop de zahăr se toarnă peste biscuiții sfărămitati

  • Se adaugă cacaoa, aromele și untul de cacao

  • Cu mâna se amestecă bine până se omogenizează

  • Dacă vi se pare că nu se leagă ingredientele între ele mai faceți puțin sirop

  • Laptele vegan de cocos, l-am preparat astfel: 200 ml crema  de cocos + 400 ml apa = 600 ml lapte de cocos, din care am folosit circa 120 ml lapte de cocos pentru această rețetă

Ingrediente